User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage van ATC Emelwerth
ATC Emelwerth > Toernooien > Interne Mix

Wat is de Interne Mix?

De interne mix is een gemengd dubbel competitie voor leden van ATC Emelwerth. Je geeft jezelf op samen met een dubbelpartner of individueel, als je zelf geen partner kunt vinden. In dat laatste geval, kijken wij of we een geschikte dubbelpartner kunnen vinden.

Als de inschrijfperiode verstreken is worden alle inschrijvingen verdeeld over poules van maximaal 6 koppels. De poules zullen samengesteld worden op volgorde van speelsterkte. De 6 sterkste koppels spelen in poule 1 en de spelers met de laagste speelsterkte spelen in de laagste poule. Tegen iedereen in jouw poule speel je 1 wedstrijd. Zijn alle wedstrijden gespeeld, dan heeft elke poule 1 winnaar. De winnaars van de poules promoveren naar een hogere poule en degene die laatste worden in de poule degraderen naar een lagere poule. Voor meer uitleg over de spelregels en puntentelling, verwijzen we je naar het onderstaande reglement.

De bedoeling is dat we 2 speelrondes spelen, één volledige ronde voor de vakantie, en één ronde na de vakantie. De winnaar van de hoogste poule na de 2e speelronde wordt tot kampioen gekroond en wint daarmee eeuwige roem!

Er wordt altijd gespeeld op de donderdagavond van 19.30 - 21.00 en van 21.00 - 22.30. Op de donderdagavond zijn er banen speciaal voor de interne mix gereserveerd, zodat je niet halverwege een wedstrijd kan worden afgehangen. Per avond speel je in principe 1 wedstrijd.

Geef bij je inschrijving goed aan wanneer je niet kunt, zodat we niet later nog allerlei aanpassingen moeten doen. Wedstrijden verschuiven mag, maar alleen in overleg met de wedstrijdleiding.

Reglement interne mix

Klik op de titel voor het reglement van de INTERNE MIX! Net als vorig jaar spelen we in elke wedstrijd twee volledige sets (met een tie-break bij 6-6). Gelijkspel is dus mogelijk. Klik op de titel voor het reglement. Met de onderstaande link kan je de uitslagen en standen opvragen. Helaas lukt het op dit moment nog niet om de standen altijd helemaal correct weer te geven, omdat we een nogal afwijkende telling hanteren. De "echte" stand is als volgt te berekenen: 1. elke gewonnen set geeft 1 punt; 2. bij gelijk aantal punten geldt eerst het aantal gewonnen wedstrijden; 3. als punten en gewonnen wedstrijden gelijk zijn, geldt het game-saldo.

SPEELSCHEMA'S

Gemengddubbel GD1 : Gemengddubbel 1e klasse
  GD1R2 : Gemengddubbel 1e klasse Ronde 2
  GD2 : Gemengddubbel 2e klasse
  GD2R2 : Gemengddubbel 2e klasse Ronde 2
  GD3 : Gemengddubbel 3e klasse
  GD3R2 : Gemenddubbel 3e klasse Ronde 2
  GD4 : Gemengddubbel 4e klasse
  GD4R2 : Gemengddubbel 4e klasse Ronde 2
  GD5 : Gemengddubbel 5e klasse
  GD5R2 : Gemengddubbel 5e klasse Ronde 2

FINALES

GD1 Poule nog niet uitgespeeld
GD1R2 Poule nog niet uitgespeeld
GD2 Poule nog niet uitgespeeld
GD2R2 1. Annemieke Nieuwdam-Bos/ Robert Roorda   2. Sandra van der Knijff/ René Dijkstra  
GD3 Poule nog niet uitgespeeld
GD3R2 1. Sia Wentink/ Gerard Wentink   2. Marleen Huizinga/ Jeroen Wentink  
GD4 1. Sia Wentink/ Gerard Wentink   2. Patrick Arendts/ Jolanda Arendts-Baarda  
GD4R2 Poule nog niet uitgespeeld
GD5 Poule nog niet uitgespeeld
GD5R2 Poule nog niet uitgespeeld

Volg het toernooi LIVE met onze APP PLANMYSPORT

MOBIELDownload de app uit de Apple iStore of Google Play Store of ga naar www.planmysportapp.com.
Inloggen op de app is niet noodzakelijk, maar wel handig voor de selfservice. Klik na het opstarten onderaan op EMELWERTH (of ORGANISATIE), kies daar Toernooien en daarna dit toernooi. Meer uitleg? Bekijk deze film.

Copyright © 2003-2016 ATC Emelwerth. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact