User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage van ATC Emelwerth
ATC Emelwerth > Nieuws > Nieuws 2004

28 Sep 04 - Uitslagen JEUGD CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Onze JEUGDKAMPIOENEN zijn: JE10 Mathijs Stoker, JE12 Nick de Zwart, JE14 Ferry Salders, JE17 Stefan vd Werff, ME14 Sanne Stoker, ME17 Linda Groenewold en GE12 (Adsp) Ires Groothedde. Klik voor alle uitslagen. Meer informatie vindt je op het tabblad Toernooien.

31 Aug 04 - Gemengd dubbel kampioenschap

Zaterdag 28 augustus zijn Mark Coppes en Petra van Keulen kampioen geworden na winst in de finale met 6-4, 6-4 op Gerrit en Diny Otterman.
De eerste troostfinale van de nummers 2 van de poulewedstrijden werd gewonnen door Jan Broekhuizen en Trudy Mangnus van Wim de Jong en Karin van Giffen.
Marcel Hegeman en Rinske Tolsma konden de finale van de nummers 3 van de poules op hun naam schrijven door te winnen van Robert Roorda en Rixt Heegsma.

>> Lees verder...

9 Jul 04 - Zelf bijhouden privégegevens

Als lid van ATC Emelwerth kan je, als je ingelogd bent, op het tabblad 'Privé' al je privégegevens zelf controleren en corrigeren. Handig, bijvoorbeeld als je een nieuw email adres hebt!

>> Lees verder...

19 Jun 04 - Finales clubkampioenschappen

19 Jun 04 -  Finales clubkampioenschappenBekijk de resultaten van de SENIOREN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN! Klik op het plaatje en je ziet de uitslagen.

14 mrt 04 - Competitieprogramma's

Klik hier voor het "Competitie Dashboard" met alle programma's en standen.

13 jan 04 - Ledenlijst online

We zijn druk bezig om de ledenlijst van Emelwerth toegankelijk te maken via onze website. Uiteraard nemen we daarbij de privacy-regels in acht, maar er ontstaan hierdoor vele nieuwe, interessante mogelijkheden. Als u uw persoonlijke toegangscode aanvraagt (stuurt u ons een email), dan kunt u de ledenlijst nu al bekijken via de 'forum' pagina!

>> Lees verder...

1 Okt 04 - Clubblad online

Hier is het digitale clubblad van oktober 2004.

Copyright © 2003-2016 ATC Emelwerth. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact