User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage van ATC Emelwerth
ATC Emelwerth > Nieuws > Nieuws 2011

Opgeven competitieteams

Nieuws van 13 november 2011

Voor alle competitiespelers,

Opgeven voor de voorjaarscompetitie 2012 kan nog tot 20 november 2011. Vergeet dit niet!!!

Opgeven kan via de website (eerst inloggen): www.emelwerth.nl en dan het tabblad Competitie. Je kunt je ook aanmelden via email: competitieleider@emelwerth.nl

Graag ook de competitie vermelden waaraan je wilt deelnemen.

De technische commissie.

Seizoen 2012

Nieuws van 9 november 2011

Beste tennisvrienden,

Ondanks dat 2011 nog niet eens is afgelopen, zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. @2012 staat er veel te gebeuren op het tenispark van Emelwerth!

Er zullen nieuwe winterharde banen komen, de kantine en de rest van het park zal een opknapbeurt krijgen.
Er zijn al diverse leden druk in de weer om dit allemaal in goede orde te laten gebeuren. Waarschijnlijk zal er een beroep gedaan worden op onze vrijwilligers zodra er een begin gemaakt zal worden met deze activiteiten.

Als TC proberen wij voor iedereen een variërend aanbod te geven om lekker te kunnen tennissen. Denk aan de toss-avonden, Emelwerth Open (editie 2), Interne Mix en de club kampioenschappen.
Daarnaast is nieuw voor het volgende seizoen het "trainingskamp". De opgave is inmiddels gesloten en we kunnen zeggen dat de aanmelding top is!

Ik wil jullie dan ook vragen of jullie tips, op en/of aanmerkingen hebben die wij kunnen meenemen in de planning om 2012 weer een sportief tennisjaar te laten worden!

De technische commissie 

Eind van een seizoen! Kampioen interne mix 2011

Nieuws van 2 november 2011

Het buitenseizoen 2011 zit er op, al zou je dat niet zeggen met de heerlijke temperaturen!
Er liggen zelf nog 4 banen klaar om gebruikt te worden.

Het is alweer enige tijd geleden dat de finale dag van de Interne Mix is geweest, hier nog en kort verslag van dit seizoen.

Dit jaar waren er 26 teams die zich hadden opgegeven voor de interne mix. Elk jaar zijn er weer meer teams die mee doen. Gezien de deelname is er dit jaar gekozen om tussentijds niet te wisselen van poule, maar 1 competitie op te zetten waarbij er aan het eind een finale dag gespeeld gaat worden.

Mede door het weer en dat er af en toe een team niet kwam opdagen/vergeten af te zeggen of wegens tijdgebrek de wedstrijd moeten annuleren, zijn er toch veel wedstrijden gespeeld. Voor volgend jaar  is het dan ook belangrijk om goed aan te geven wanneer iemand op vakantie is of anders niet in de mogelijkheid is om die donderdag te spelen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

1 oktober is er gestreden voor de Interne Mix kampioen 2011. Er was voor het eerst een finaledag waar de beste teams van het seizoen konden strijden voor een promotieplek en natuurlijk voor het kampioenschap.

Het weer zat voor het eerst van dit seizoen een keer mee. Geen hoosbuien, wind en andere narigheid. Maar een heerlijk zonnetje met aangename temparaturen. Uitzonderlijk voor dit seizoen!

In poule 3 is wegens afwezigheid van de nummer 1 (Harm sr. en Martha) is er in deze poule gne halve finale gespeeld, maar direct een spannende wedstrijd tussen de nummer 2 en 3 Priscilla & Jan tegen Harm & Marleen. In de competitie was de wedstrijd gewonnen door de Van Asen's (5-4/5-4) en daardoor waren Harm en Marleen gebrand op een revanche. De eerste set was een echte finale met punten over en weer en werd pas in en tie-break beslist. De 2e set leek veel makkelijker, maar vor ieder punt is gesteden (6-2). Hierdoor zijn Harm & Marleen de winnaar geworden en mogen het volgend jaar proberen in een hogere klasse. 

Door met de 2e poule. Hierin ook direct een finale. Dit maal tussen Gerrit & Martje (1) tegen Bart & Miranda (5). Bart en Miranda konden ondanks een goede partij het wederom niet bolwerken tegen de ervaring en goed samenspel van Gerrit en Martje. De uitslag 5-3 5-3 (2x een break) laat zien dat de kampioen van deze poule het niet in schoot geworpen heeft gekregen. Gefelicteerd Gerrit & Martje! ok jullie zal ik volgend seizoen hoger indelen.

Dan poule 1. Hierin zitten hoogst geplaatste teams van onze interen mix competitie. In de eerste halve finale speelden Martin & Jacqueline (1) tegen Kees& Ineke (als vervanger van Marjan) tegen elkaar. De uitslag was 5-1 5-2 en hierdoor gingen Martin & Jacqueline door naar de finale.
Als 2e halve finale speelden Tijs & Carla tegen Wim & Kyra. Deze wedstrijd was al een finale opzich. Voor elk punt werd gestreden en de teams gaven elkaar geen duimbreedte toe! De wedstrijd werd dan ook pas in een super tie-break beslist. De uitslag was 4-5 5-2 en in Tie 5-10 voor Wim en Kyra.

Wim en Kyra mochten het dus gaan opnemen tegen Martin & Jacqueline!

Ook hier weer een mooie wedstrijd tussen twee teams die goed op elkaar ingespeeld zijn.  In de poulewedstrijd was de uitslag nog afgetekend voor Martin & Jacqueline (5-0 5-2). Maar een finale heeft toch altijd iets speciaals en wilden Wim en Kyra zich vooraf niet al gewonnen geven.
In een gelijk op gaande strijd hebben Wim en Kyra 2x maar een game moeten inleveren, maar deze 2 ames bleken voldoende voor de winst. Met 2x 5-3 mogen Martin & Jacqueline zich nu kampioen noemen van 2011! 

KAMPIOEN Interne Mix 2011 MARTIN & JACQUELINE BORSTLAP

Martin en Jacqueline mogen een jaar lang genieten van een mooie beker en hopelijk volgend jaar samen weer gaan verdedigen!

Na de finale hebben we nog heelijk kunnn nagenieten van het lekkere weer en Wilco en zijn team zorgen nog voor de nodige lekkere hapjes en drankjes.

Ik wil iedereen bedanken voor een mooi seizoen en ik hoop jullie volgend jaar weer in de interne mix te verwelkomen! 

Tot 2012!

50+ indoor toernooi

50+ Indoortoernooi
 
Op 13 december 2011 organiseert T’77 Urk, onder auspicien van de KNLTB het indoor 50+ toernooi in het Tenniscentrum Emmeloord

Nieuws van 24 october 2011

De toernooien zijn voor de leden van uw vereniging die 50 jaar en ouder zijn. De toernooien hebben een recreatieve doelstelling, daarom zal er met het indelen van de wedstrijden rekening gehouden worden met het niveau van de deelnemers.
Gezelligheid staat hoog in het vaandel, daarom bestaan de wedstrijden uit partijen met wisselende partners.
 
Het toernooi duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Aanwezig om 10.30 uur. De kosten bedragen 8,00 p.p.
 
 
Opgave voor 4 december 2010 bij J.Strijker, Email: ja.strijker@planet.nl
 

Slottoernooi aanvulling!

Nieuws van 30 september 2011

Het buitenseizoen 2011 zit er bijna weer op. Op zaterdag 1 oktober sluiten we het seizoen af met de slot-toss. De toss is van 13:30 - 16:30 gevolgd door de huldiging van de clubkampioenen in de enkel en de dubbel, en met het uitreiken van de beker voor de interne mix kampioenen.

 

Het programma voor zaterdag 1 oktober is als volgt:

13:30 - 16:30 tossen voor iedereen die nog een laatste keer een balletje buiten wil slaan.

13:30 - 14:30 Kruisfinales tussen de nummers 1 t/m 4 uit de 3 pools van de interne mix.

15:00 - 16:00 Finale van de 3 pools van de interne mix. De winnaar van de finale in pool 1 is de interne mixkampioen van 2011. De andere winnaars promoveren naar een hogere pool.

16:30 prijsuitreiking clubkampioenschappen enkel en dubbel, en uitreiking beker interne mix kampioen.

 

 

Poule 1 / De winnaars in deze poule zijn Martin en Jacqueline!
De wedstrijden zijn als volgt:
1). Martin & Jacqueline – Kees & Marjan
2). Tijs & Carla – Wim & Kyra


In poule 2 zijn Gerrit en Martje als beste geëindigd! De wedstrijden zijn als volgt:
1). Gerrit & Martje – Sandra & Ewout
2). Thijs & Els – Jan & Petra

Reserve team Bart & Miranda

 

In de laatste poule (3) zijn Harm sr. & Martha verdienstelijk 1e geworden. Helaas zijn zij niet aanwezig op de finale dag. Daarom zijn de wedstrijden in deze poule als volgt:

Finale: Jan & Prescilla tegen Harm & Marleen

Laatste finale clubkampioenschappen

Nieuws van 26 september 2011

De laatste wedstrijd van het clubkampioenschap is nu ook gespeeld. Clubkampioen in de damesdubbel zijn geworden: Marjan Olthof en Alma Middelbeek. Gefeliciteerd!!!

In de finale werden Martha Remery en Martje Loman met 6-3 6-1 verslagen.

De prijsuitreiking van de clubkampioenschappen zijn zaterdag 1 oktober om 16:30. Direct na afloop van het slottoernooi!!

 

Spannend slot!

Nieuws van 24 august 2011

De laatste weken van de interne mix zijn aangebroken. Aankomende donderdagen zal op ons tennispark gestreden worden om de beste plek op de ranglijst en zo kans te maken op de finale van de competitie.

Ik wil dan ook iedereen uitnodigen om de teams aan te moedigen of gewoon gezellig een drankje te komen drinken in de kantine.

Donderdagavond Bruist!

Locatie Sportlaan

Emelwerth in het nieuws!

Nieuws van 16 july 2011

Afgelopen zaterdag heeft Omroep Flevoland haar sportprogramma opgenomen op ons tennispark.

In het het programma is aandacht besteed aan ons nieuwe toernooi.

Klik op de titel om het programma nogmaals te zien.

 

>> Lees verder...

FEESTAVOND open toernooi

Nieuws van 11 july 2011

Hallo ,

De finaledag is alweer aangebroken.

Afgelopen week zijn er 184 wedstrijden gepland, en ondanks het wisselende weer kunnen we vandaag toch genieten van de finale-wedstrijden. De zon schijnt en we maken er een succesvolle dag van. 

Vandaag worden in alle categorien de finales gespeeld. De eerste finales beginnen om 12:30.

Om 15:30 is het hoogtepunt van de week de finale van de heren enkel 3 tussen Thom de Leeuw en Roderik Masselink. 

Tegen 17:00 zijn de prijsuitreikingen.

KOMT ALLEN!!!!

Namens de toernooicommissie,

Maarten Riep, Robert Roorda, Andre Kromkamp, Harm Timmer en Marcel Hegeman

 

INTERSPORT BOOMSMA 'ATC Emelwerth' OPEN


Nieuws van 9 july 2011

 

De indeling is gereed. Alle partijen zijn ingepland. Nog 1 nacht slapen en dan gaan we van start met het eerste INTERSPORT BOOMSMA EMELWERTH OPEN.

Vrijdag-avond 15 juli is er een feest-avond. Vanaf 22:00 komt er een DeeJay muziek draaien. Tot een uur of 1:30 is er de tijd om even helemaal uit je dak te gaan. Dus voor alle deelnemers, toeschouwers, ouders, partners: Noteer het in je agenda!!!! 

Zaterdag om 10:00 beginnen we weer met de poule-wedstrijden. Om 14:30 worden de eerste kruisfinales/halve finales gespeeld. De laatste partijen eindigen rond de klok van 17:00. Daarna is bekend wie de finales gaan spelen op zondag.

De planning van de finales op zondag is als volgt:

Om 12:30: HD6, HE7, HE8, DE8 en DD8

Om 14:00: HD8, HD7, DE6, HE5, HE6 en DD7

Om 15:30: DE4, DD5, DD6, HE3 en HD5

 

Allemaal veel plezier en succes!

De toernooi-organisatie:

Maarten Riep, Harm Timmer, Andre Kromkamp, Robert Roorda en Marcel Hegeman

>> Lees verder...

Finales clubkampioenschappen verregend

Nieuws van 11 june 2011

Zo zag het er om 15:30 uit!

De laatste 5 partijen zullen op dinsdag 21 juni gespeeld worden tijdens de toss-avond. De prijsuitreiking zal gehouden worden tijdens het slottoernooi op zondag 2 oktober.

 

Kampioenen voorjaarscompetitie

Nieuws van 9 june 2011

>> Lees verder...

Toernooi Meppel

Van maandag 18 juli tot 24 juli 2011 is het dan zover! Het Yourhosting.nl Meppel Open  gaat weer van start

Nieuws van 9 june 2011

...

>> Lees verder...

Clubkampioenschappen Jeugd

Nieuws van 20 may 2011

Van 4 t/m 9 juli zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd. Meer informatie volgt ...

>> Lees verder...

Afsluiting competitie met de BBQ op 4 juni

Nieuws van 10 may 2011

Op zaterdag 4 Juni is de afsluiting van de competitie met een BBQ. Deze afsluiting is voor alle leden en familie en zal beginnen om 18.00 uur. Lees verder ....

>> Lees verder...

Clubkampioenschappen enkel/dubbel

Nieuws van 20 april 2011

Wil JIJ van 6 t/m 11 juni de nieuwe clubkampioen worden? Schrijf je dan meteen in!

>> Lees verder...

Barrooster 2011 als PDF bestand

Nieuws van 31 march 2011

Locatie Diensten

Vriendjes en Vriendinnetjes Toernooi

Nieuws van 23 march 2011

Locatie Sportlaan

Gezocht!! Tossindelers

Nieuws van 9 march 2011

Wil je meehelpen op dinsdag en/of vrijdagavond?

>> Lees verder...

Dinsdag avond toss

Start tossavonden 5 april

Nieuws van 7 march 2011

Elke dinsdagavond tossen !

>> Lees verder...

Competitie informatieavond JUNIOREN in het clubhuis aan de Sportlaan

Nieuws van 6 march 2011

Locatie Sportlaan

Ophalen tennispassen in het clubhuis aan de Sportlaan

Nieuws van 6 march 2011

Locatie Sportlaan

Ophalen tennispassen in het clubhuis aan de Sportlaan

Nieuws van 6 march 2011

Locatie Sportlaan

Bierproeverij 26 maart 2011

Nieuws van 5 march 2011

26 maart BIERPROEVERIJ om 20:00 in het clubhuis!!!!!

>> Lees verder...

Openingstoernooi

Nieuws van 5 march 2011

Junioren van 11:00 tot 13:00
Senioren van 14:00 tot 17:00

>> Lees verder...

Competitie informatieavond SENIOREN in het clubhuis aan de Sportlaan

Nieuws van 5 march 2011

Locatie Sportlaan

Inschrijven tennisles 2011 geopend

Nieuws van 20 february 2011

Je kan je alweer inschrijven voor tennislessen. Ga naar inschrijfformulier tennisles om het formulier te downloaden. Bij voorkeur schrijf je je echter in via de website van PRO Tennis.
Voor schoolkinderen van groep 3 t/m 8 wordt ook dit jaar weer het programma Maak Kennis met Tennis georganiseerd. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de tennissport. Je kan je (kind) hier inschrijven, of via de website van PRO Tennis.

Exit banen aan de Pilotenweg

Nieuws van 30 january 2011

Met ingang van het zomerseizoen 2011 beschikt onze vereniging niet meer over de vier gravelbanen aan de Pilotenweg. De huurovereenkomst tussen gemeente en vereniging is met wederzijds goedvinden beeindigd. De ledenvergadering heeft dit op 24 januari bekrachtigd. Wij hopen dat onze leden die vaak gebruik maakten van de banen aan de Pilotenweg de weg naar de Sportlaan snel zullen vinden en volop gebruik gaan maken van onze banen daar.

Bestuurswisselingen op de ledenvergadering

Nieuws van 25 january 2011

Op de ledenvergadering van 24 januari hebben Elly Stoker en Kees Vermeer het bestuur verlaten. Elly is 5 jaar voorzitter van de Jeugdcommissie geweest en is door het bestuur en de leden hartelijk bedankt voor haar inzet voor de jeugd van de vereniging. Kees heeft 8 jaar in het bestuur gezeten, waarvan 7,5 jaar als voorzitter. Ook hij werd hartelijk bedankt voor zijn inzet voor de vereniging. Daarbij heeft de ledenvergadering Kees benoemd als Lid van Verdienste van ATC Emelwerth.

Als nieuwe bestuursleden zijn benoemd René Semper als voorzitter van de Jeugdcommissie en Maarten Riep als voorzitter van ATC Emelwerth. De ledenvergadering feliciteerde hen met hun benoeming.

Smashcourtbanen aan de Sportlaan!

Nieuws van 4 january 2011

Een aantal jaren geleden hebben we de ambitie uitgesproken het hele jaar buiten te kunnen tennissen.

>> Lees verder...

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
  • Klik op de camera voor het foto album

Copyright © 2003-2016 ATC Emelwerth. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact