User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage van ATC Emelwerth
ATC Emelwerth > Nieuws > Nieuws 2010

Geef je competitieteam op

Klik HIER om je competitieteam op te geven.

Jeugdclubkampioenschappen 2010

Het weekend van 25 september zijn de jeugdclubkampioenschappen gehouden. Zaterdag 25 september werden de finales op het tennispark aan de Sportlaan gespeeld met prachtig zonnig weer. Bij de kinderen t/m tien jaar werd Ivan Semper kampioen, tweede werd Tim Mangnus en zijn broer Brian Mangnus werd derde. Bij de kinderen van elf jaar en ouder werd Coen Hofland kampioen, tweede werd zijn broer Robert Jan en Lucian Hoogeboom werd derde.
Ook deden er kinderen mee aan de clubkampioenschappen op mini- en midi-veld. Bij het mini-tennis op half veld werd Ben Vels kampioen en werd Ruben Stevens tweede. Bij het midi-tennis op driekwart veld werd Jeroen Veltman kampioen en werd Ninah Thomassen tweede. Deze toernooitjes werden begeleid door de trainer Jan-Maarten. Beginnende jeugd kon proeven hoe het is om wedstrijden te spelen. Zie het foto-album voor een leuke impressie.
 
De jeugdcommissie
 

Mix clubkampioenschappen

Wegens gebrek aan belangstelling, mede door de succesvolle interne mix competitie, hebben we de mixed-clubkampioenschappen dit jaar moeten laten vervallen.

De Technische Commissie

Jeugdclubkampioenschappen

De jeugdcommissie nodigt jou uit om mee te doen aan de jeugdclubkampioenschappen. Deze worden gehouden in de week van woensdag 22 t/m zaterdag 25 september op het tennispark aan de Sportlaan. Doe hier aan mee niet alleen om wedstrijden te spelen maar ook voor de gezelligheid. We hopen op die manier er een leuk toernooi van te maken.
 
Inschrijven tot uiterlijk 21 september.
 
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de wedstrijden vanaf woensdag ingepland. Je krijgt bericht wanneer je de eerste wedstrijd moet spelen.
 
Namens de jeugdcommissie
Elly Stoker tel. 610652
 

Mini / midi-jeugdclubkampioenschappen

Van woensdag 22 september t/m zaterdag 25 september zijn er de jeugdclubkampioenschappen voor jeugdleden van ATC Emelwerth. Met op zaterdag de finales van de categorieën t/m 10, 12, 14 en 17 jaar. Zowel voor jongens als meisjes. De jeugdcommissie wil op die zaterdag 25 september ook mini/midi clubkampioenschappen organiseren. Er wordt dan als volgt gespeeld:
-         Mini op ½ veld en midi op ¾ veld met aangepaste ballen
-         wedstrijdjes op tijd
-         wedstrijdjes zijn onder begeleiding.
 
Ben je dit jaar begonnen met tennis of speel je al wat langer tennis, iedereen kan mee doen. In overleg met de trainer worden de kinderen verdeeld in poules voor mini of midi-tennis.
Ook vragen wij ouders om mee te helpen bij de telling.
De mini/midi-clubkampioenschappen beginnen om 13.00 uur. Graag aanwezig om 12.40 uur op het tennispark aan de Sportlaan. De prijsuitreiking vindt gezamenlijk plaats met die van de jeugdclubkampioenschappen.
 
Vind je het leuk mee te doen aan de mini/midi-clubkampioenschappen geef je dan op. Doe dit uiterlijk 21 september. Vul het inschrijfformulier bij de Agenda in.
 
Namens de jeugdcommissie ATC Emelwerth,
Elly Stoker  tel. 61 06 52

Polderdubbels in Marknesse

ATV “De Voorst” organiseert van maandag 30 augustus tot en met zaterdag 4 september het polder dubbeltoernooi op de  3 kunstgrasbanen van de Punt te Marknesse.  De finale zal dus op zaterdag gespeeld worden.
Het toernooi wordt op één sterkte gespeeld; op dames- en herendubbel.
 
Spelers van alle tennisverenigingen uit de polder zijn bij deze  uitgenodigd hieraan deel te nemen. Men kan zich tot en met do. 26 augustus telefonisch tot 18.00 uur opgeven bij Mevr. Ellen Schudde tel.0527 239627 en/of per email wtcdevoorst@live.nl 
Daar kun je ook aangeven welke avond je niet kunt.
Kosten € 5,00 p.p.
Er zullen elke avond vanaf 18.00 uur spannende wedstrijden te zien zijn op sportpark De Punt in Marknesse. De eerste opzet is ieder te laten spelen in een poule, zodat je in ieder geval een aantal wedstrijden op de baan kan staan!
Vorig jaar waren er al meer koppels die meespeelden, hetgeen het toernooi zeker ten goede kwam.
De wedstrijd- en toernooicommissie hoopt dat er vanuit elk dorp deelnemers zijn zodat wij op 4 september de ‘ware’ polder dubbelkampioenen kunnen huldigen.
Dus kom en ontmoet elkaar sportief in Marknesse!
En natuurlijk zijn supporters en andere belangstellenden ook van harte welkom.

Clubkampioenschappen mix

Clubkampioenschappen mix

Opgave voor de clubkampioenschappen mix.

De zomervakantie zit er weer (bijna) op. Tijd voor de clubmakpioenschappen mix.

Van 20 t/m 25 september organiseren we de mix clubkampioenschappen. Na afloop zal er een BBQ zijn (bij voldoende deelname). Dus geef je nu op en we maken er een gezellige en sportieve week van. Opgave kan via het formulier dat je krijgt via de mail, via de inschrijflijst in het clubhuis of door de inschrijflijst op de website in de agenda.

We hopen dat iedereen mee doet.

Tot 20 september!

 

 

Clubkampioenen 2010

Bij de herendubbel 8 zijn Marco v.d. Vijgh en Cor Dorsser kampioen geworden. Ze wonnen in de finale van Ronald en Jaimy van de Burg met 6-4 6-4.

Bij de heren enkel 8/9 is Jaimy van de Burg de nieuwe kampioen geworden. Hij versloeg in de finale Björn Benjamins. Na 1 - 1 in sets moest Björn helaas geblesseerd opgeven.

In de herendubbel 6 zijn Nick de Zwart en Thom de Leeuw, zoals verwacht de nieuwe kampioenen. Ze versloegen de verrassende finalisten Jan van Assen en Bart Brugge met 6-3 6-0.

Bij de heren enkel 6 stonden Klaas Mulder en Tim Dut in de finale. Het werd een zeer leuke pot, met als winnaar Klaas. De eindstand was 7-6 6-2.

Allemaal van harte gefeliciteerd!!

Nieuwe ledenadministrateur

Helaas heeft Joke Hoeksema het voeren van de ledenadministratie moeten beëindigen. Vanaf 25 mei 2010 wordt de ledenadministratie waargenomen door Ineke Vermeer, totdat we een nieuwe kandidaat hebben gevonden.
  

Huldiging kampioenen en barbecue

Huldiging kampioenen en barbecue

Zaterdag 5 juni werd de voorjaarscompetitie afgesloten met de huldiging van vijf kampioensteams en een feestelijke barbecue. Het bleef nog lang onrustig rond het clubhuis: kijk maar in het foto-album!

 

Vrijdagavond toss

Vrijdagavond toss

Vrijdagavond TOSS

Naast de traditionele dinsdagavond toss starten we vrijdag 25 juni met een extra tossavond. Iedereen die vrijblijvend een balletje wil slaan is welkom. De eerste indeling is om 19:30 en om 21:45 wordt de laatste toss ingedeeld. IEdereen is van harte welkom!
Met vriendelijke groeten,

De technische commissie.

Openingstoernooi

Openingstoernooi

Op maandag 5 april 2010, 2e paasdag, is het weer zover. Op deze dag wordt op het tennispark Oost het zomerseizoen geopend met het traditionele OPENINGSTOERNOOI.

Alle leden en hun introducés, jong en oud, zijn uitgenodigd om er een sportieve en vooral gezellige middag van te maken. Dus als je niet naar de meubelboulevard hoeft en je een paar uurtjes vrij kunt maken, doe dan mee aan de opening van het zomerseizoen.

De jeugd is van harte welkom vanaf 13:00. Tot 16:00 zal er worden ingedeeld. Oudere jeugd kan indien gewenst ook bij de senioren ingedeeld worden.

De toss voor de senioren begint om 14:00 en rond 17:00 is er tijd voor een hapje en een drankje.

Opgave niet nodig, kom gewoon langs. TOT DAN!!

 

PS Houdt de website in de gaten om te kijken of het toernooi ook daadwerkelijk doorgaat. Bij slecht weer en/of niet tijdig gereed zijn van de banen is het mogelijk dat het toernooi wordt afgelast.

Copyright © 2003-2016 ATC Emelwerth. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact