User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage van ATC Emelwerth
ATC Emelwerth > Nieuws > Nieuws 2009

Jeugdclubkampioenschappen 2009

Van woensdag 2 september tot en met zaterdag 5 september werden de jeugdclubkampioenschappen gespeeld op het tennispark. Kijk ook in het foto-album!

Er waren twee categorieën samengesteld, t/m 12 jaar en t/m 16 jaar. Na de poulewedstrijden waren zaterdag de finalewedstrijden.

Uitslagen :        t/m 12 jaar 1e Robbert Jan Hofland 2e Albert Pool
                       t/m 16 jaar 1e Coen Hofland 2e Robin Dijkstra

Zaterdag 5 september zijn ook de mini- en midi-jeugdclubkampioenschappen gespeeld. Deze wedstrijden werden op ½ veld bij de mini en op ¾ veld bij de midi gespeeld en er werd op tijd gespeeld. Met hulp van ouders en het goede weer werd dit een geslaagde activiteit.

Uitslagen :        mini tennis 1e Jordan Trent Johns 2e Danielle van Unen
                       midi tennis 1e Ivan Semper 2e Elysia Pool 3e Tim Mangnus
 

 

Feest 22 augustus: Emelwerth 55 jaar!

Op 6 april 1954 werd ATC Emelwerth opgericht. Dat was dus op maandag 6 april 2009 precies 55 jaar geleden. Onze leden hebben inmiddels over de post een uitnodiging gekregen om mee te doen met de festiviteiten op zaterdag 22 augustus. Het programma:

15.00 ontvangst

15.30 tennisclinic voor leden van 16 jaar en ouder

16.30 tennisclinic voor leden tot en met 15 jaar

17.30 demonstratiewedstrijd

18.30 barbecue (deelname Euro 15,-)

Verder zijn er diverse kleine activiteiten voor jong en oud. De tennisclinic's en demonstratiewedstrijd worden verzorgd door nationale topspelers samen met onze trainers en leden. Deelname aan een clinic is gratis. Een leuke en gezellige gelegenheid om tips op te doen voor een beter tennisspel!

Geef je snel op voor deelname aan de clinic en/of de barbecue door je op te geven bij Wilco Ronner, per mail of via de telefoon (0527-611679).

 

Reservering banen voor Interne Mix-competitie

Met ingang van donderdag 24 juni wordt er aan de Sportlaan op de donderdagavonden wedstrijden gespeeld in onze interne mix-competitie. De wedstrijden duren van 19.30 tot 22.15 uur. Er zijn maximaal vier banen voor de mix competitie beschikbaar, die dan NIET beschikbaar zijn voor vrij spelen (afhangen).

Straattennis in Emmeloord

Op 5 juni organiseerden Emelwerth, PRO-Tennis en de KNLTB samen een straattennis-evenement op het Kettingplein. Klik op de titel voor een verslag en kijk in het foto-album voor meer foto's.

Midi team kampioen!

Het team van ATC Emelwerth dat mee deed aan de midi-competitie is kampioen geworden. Gefeliciteerd! Download een verslag door op de titel te klikken. Kijk in het foto-album voor aktiefoto's van de midi-competitie.

Zie direct de wijzigingen op de website

Als je inlogt op de website zie je op elke pagina rechtsboven het woord "abonneren" staan. Als je dat aanklikt, wordt in je eigen prive pagina bijgehouden welke wijzigingen er op de voor jou interessante pagina's zijn.

Nieuwe ledenadministrateur

Met ingang van 4 juni 2009 heeft Joke Hoeksema de ledenadministratie onder haar beheer. Na een periode van vijf jaar neemt zij deze taak van Ineke Vermeer over. Het emailadres blijft uiteraard ongewijzigd, maar telefoonnummer en adres zijn wel veranderd. Kijk onder Info Bestuur voor alle informatie. Voor het aanmelden van nieuwe leden, afmelden van lidmaatschappen en wijzigen van gegevens, moet je vanaf nu bij Joke zijn.

Informatie over clubshirts

Speel je tenniswedstrijden in het Emelwerth clubshirt!

Huishoudelijk Reglement, concept januari 2009

Download hier het concept Huishoudelijk Reglement, dat op de ledenvergadering van 23 februari 2009 wordt besproken.

Clubshirts passen in tennishal

In het zomerseizoen 2009 kan je in je eigen clubshirt tennissen!

>> Lees verder...

Copyright © 2003-2016 ATC Emelwerth. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact