User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage van ATC Emelwerth
ATC Emelwerth > Nieuws > Nieuws 2008

Algemene Ledenvergadering op maandag 10 november

Om bij te praten over de smashcourtbanen en de tennishal en om een nieuwe penningmeester te kiezen wordt op maandag 10 november om 20:00 uur een algemene ledenvergadering belegd in het clubhuis aan de Sportlaan. De agenda staat binnenkort op deze website en in het clubblad dat 25 oktober uitkomt.

Vacatures voor enthousiaste leden

Jullie weten het allemaal: de vereniging bestaat dankzij de inzet van leden! Er zijn diverse functies beschikbaar en we zijn op zoek naar kandidaten. Kijk onder Info Bestuur voor de vacatures.

Wintersluiting van de tennisbanen

Tot eind maart zijn onze tennisbanen aan de Pilotenweg en de Sportlaan gesloten.

Opgeven voor competities 2009

Vanaf nu is het mogelijk om je via deze website op te geven voor deelname aan de voorjaarscompetitie in 2009. Kijk onder 'competitie'. Je kan daar een heel team opgeven, maar individuele opgave is ook mogelijk.

Competitiespelers van de zondag moeten zich individueel aanmelden. De trainer, de JC, de TC en competitieleider zullen de teams vormen.

POLDERDUBBELTOERNOOI 1-6 september, opgeven voor 28 augustus

Van maandag 1 september t/m zaterdag 6 september wordt het Polderdubbeltoernooi gehouden op de kunstgrasbanen van ATV "De Voorst" in Marknesse. Dames- en herendubbels kunnen zich tot en met 27 augustus opgeven bij mevrouw Ellen Schudde (0527 239627) of per email naar wtcdevoorst@live.nl. Je kan ook aangeven op welke avonden je niet kan tennissen. De kosten zijn Euro 5,-- per persoon.

Er wordt in één sterkte gespeeld in poules, zodat iedereen in ieder geval een aantal wedstrijden speelt.

WIE IS DE WARE POLDERDUBBELKAMPIOEN?

Nieuwe penningmeester!

Tijdens de ledenvergadering van 10 november 2008 is Johan Meinen gekozen tot penningmeester van de vereniging. Zijn voorganger, Bas Diederiks, kon wegens verhuizing naar het zuiden van het land, niet langer penningmeester blijven. Johan heeft er veel zin in en zal in de ledenvergadering in februari 2009 de nieuwe begroting presenteren.

Nieuwe foto-albums.

Kijk bij Foto-album voor foto's van allerlei Emelwerth-evenementen.

Heb je zelf foto's van een toernooi of evenement van of met leden van Emelwerth, mail die dan naar info@emelwerth.nl. We zorgen dan dat ze (na controle) op de site komen.

Ledenvergadering op 16 juni 2008

Op maandag 16 juni 2008 roept het bestuur een ledenvergadering bijeen (20.00 uur in het clubhuis aan de Sportlaan). Een agendavoorstel en het verslag van de vorige ledenvergadering is inmiddels aan alle leden toegezonden.

Het centrale onderwerp van de vergadering is winterharde banen en eventuele verhuizing van de tennishal naar de Sportlaan.

Het Bestuur

ZES(!) teams kampioen

Een geweldig goed competitiejaar! Maar liefst zes teams zijn kampioen geworden. Van de 8 zaterdag mixed teams is de helft kampioen geworden: team 1 en 2 zijn gepromoveerd naar de derde klasse en team 7 en 8 naar de vijfde klasse. Verder is het woensdag mixed team t/m 12 jaar kampioen geworden met grote overmacht. En ook het zondag junioren mixed team is kampioen geworden!

Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni zijn de teams gehuldigd.

Foto's staan bij Foto-album.

De tenniskids-groep

De tenniskids-groep

Deze kinderen hebben van Rudi een tenniskidsdiploma gekegen. Dat wil zeggen dat ze een fase in het tenniskidsprogramma hebben afgesloten (rood 1, 2 of 3) en daarvoor een diploma krijgen. Ze kregen er ook een leuke sleutelhanger bij. De kinderen gaan nu naar de volgende fase en blijven hopelijk met evenveel enthousiasme verder tennissen.

Afsluiting competitie

31 mei wordt alweer de laatste wedstrijd van de voorjaarscomptitie gespeeld. Er wordt weer wat leuks georganiseerd.

>> Lees verder...

Schoonmaakactie

Nog even een bedankje voor iedereen die zich heeft ingezet voor het schoonmaken van het clubhuis

>> Lees verder...

Open dag en starterscursus

Ook dit jaar is er weer een open dag: 9 maart in de tennishal aan de Pilotenweg.

>> Lees verder...

Inschrijfformulier starterscursus

Hier kunt u het inschrijfformulier voor de starterscursus 2008 downloaden.

Bestuurswisseling op ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering op 18 februari 2008 zijn drie bestuursleden afgetreden:

>> Lees verder...

Algemene Ledenvergadering op 18 februari 2008

Op maandag 18 februari wordt om 20.00 uur in het clubhuis een Algemene Ledenvergadering gehouden. Het wordt een bijzondere vergadering met onder meer veel bestuurswisselingen. Daarnaast wordt een update gegeven over de stand van zaken voor de renovatie van kleedruimtes en clubhuis en de gehoopte renovatie van de banen aan de Sportlaan. Ook zal aan de orde komen de toekomst van de banen aan de Pilotenweg.

U heeft een clubblad ontvangen met de agenda voor de vergadering. Download anders het clubblad van deze website.

Clubblad februari 2008

Het clubblad van februari 2008 is uit. Kijk bij "info" onder clubblad.

PRO-Tennis stelt twee trainers aan

In tegenstelling tot eerdere berichten, blijft Rudi Otten deels als trainer betrokken bij ATC Emelwerth. Hij zal de trainingen/lessen verzorgen op donderdag en vrijdag, in de eerste plaats voor de selectiespelers.
Daarnaast wordt een andere trainer door PRO-Tennis aangesteld voor de lessen op maandag t/m woensdag.
 

Vooraankondiging DJK Overijssel 2008

De DJK Overijssel vindt plaats in week 18. Landelijk is er afgesproken dat de DJK plaats moet vinden in week 18 en/of week 19. In deze periode worden er geen K-toernooien georganiseerd.

>> Lees verder...

Foto Albums verbeterd

De Foto Albums hebben nu meer mogelijkheden om door de foto's te browsen. Bovendien kan je een mening/waardering geven over een foto. Kijk nog eens door de Foto Albums van 2007!

 

PARK AAN DE SPORTLAAN SPEELKLAAR

In het weekend van 4/5 april kon voor het eerst dit seizoen weer buiten getennist worden op ons park aan de Sportlaan. Volgens de meeste tennissers lagen de banen er heel aardig bij, zeker als je weet dat ze vrijdag pas gereed waren. Baan 8 t/m 10 zullen in de loop van de komende week ook speelgereed worden gemaakt. Hetzelfde geldt voor het park aan de Pilotenweg.

Verslag jeugdclubkampioenschappen

Van woensdag 3 september t/m zaterdag 6 september, zijn de jeugdclubkampioenschappen gespeeld op ons tennispark.

>> Lees verder...

Verslag mini- en midikampioenschappen

Dit jaar had de jeugdcommissie op zaterdag 6 september ook de mini- en midi-clubkampioenschappen georganiseerd.

>> Lees verder...

Copyright © 2003-2016 ATC Emelwerth. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact