User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage van ATC Emelwerth
ATC Emelwerth > Nieuws > Nieuws 2007

Tennis en pannenkoeken eten

Vrijdag 25 mei was er een gezellige aktiviteit voor de jeugd t/m 12 jaar.

>> Lees verder...

Jeugdclubkampioenschappen 2007

Van woensdag 26 september tot en met zaterdag 29 september zijn de jeugdclubkampioenschappen gespeeld.

>> Lees verder...

Maaike Smit jeugdtoernooi voor de vijfde maal gespeeld

Alweer voor de vijfde keer werd dit jaar het open jeugdtoernooi gehouden, dat sinds drie jaar de naam van ons erelid en veelvuldig Olympisch kampioene Maaike Smit draagt. Ruim zestig kinderen streden in het weekend van 7-9 september om de prijzen.

>> Lees verder...

Clubkampioenschappen mixed gespeeld

Clubkampioenschappen mixed gespeeld

Zaterdag 1 september zijn de laatste wedstrijden van de clubkampioenschappen mixed gespeeld. Klik op "Toernooien" voor alle uitslagen en klik op "Foto Album" voor een impressie van de finale-zaterdag.

Op de foto Nico de Leeuw in volle aktie. Helaas moest hij later met Jacqueline Borstlap de finale opgeven door een blessure. Thom de Leeuw en Alma Middelbeek werden kampioen.

Nieuwe overeenkomst Emelwerth - PRO-Tennis getekend

Op maandag 20 augustus 2007 is de nieuwe overeenkomst tussen PRO-Tennis en Emelwerth ondertekend.

>> Lees verder...

Nieuwe overeenkomst Emelwerth - PRO-Tennis

Met genoegen en tevredenheid deelt het bestuur mee dat op woensdag 30 mei met de directie van PRO-Tennis overeengekomen is dat PRO-Tennis ook de komende drie jaar bij Emelwerth de tennislessen blijft verzorgen en dat Emelwerth gebruik kan maken van het advies of aanvullende begeleiding van PRO-Tennis.

In de nieuwe overeenkomst zijn de verantwoordelijkheden van beide partijen nauwkeurig omschreven en is aanzienlijk meer aandacht besteed aan de eisen en wensen van de vereniging. Ook de rol van de clubtrainer zal meer centraal komen te staan in de relatie. Dat betekent onder meer dat Rudi Otten als eerste clubtrainer meer betrokken kan worden bij de ontwikkelingen en aktiviteiten van de vereniging.

ATC Emelwerth werkt met TENNISKIDS

TENNISKIDS is voor tennisverenigingen een middel om kinderen op jonge leeftijd bij het tennisspel te betrekken.

>> Lees verder...

Drie kampioensteams!

Dit jaar zijn er drie kampioensteams: jongens t/m 14 jaar op de zaterdag, damesteam van de dinsdagcompetetie en het tweede mixed team van de zaterdag.

Kijk bij competitie voor een verslag van de wedstrijd en een foto van het jongensteam. En kijk in het fotoalbum voor een impressie van de laatste competitiezaterdag (2 juni) en foto's van de kampioenen.
  

Blessurelijn

Als jij of een van je medesporters een blessure hebt opgelopen in het weekend, bel dan met de Blessurelijn en krijg direct advies over de behandeling van de blessure. De Blessurelijn is een initiatief van Sportservice Flevoland in samenwerking met Gezondheidscentrum De Wilg Emmeloord. Indien nodig wordt er  direct een afspraak voor een consult op het blessurespreekuur op de maandagmiddag gemaakt. De Blessurelijn voor gratis advies staat ieder sportweekend open van 9.00 uur - 21.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.  

Sla het nummer van de Blessurelijn dus op in je (mobiele) telefoon:
Blessurelijn Emmeloord:  06 - 51 74 67 77.

Districts Jeugdkampioenschappen Overijssel 2007

Districts Jeugdkampioenschappen Overijssel 2007

Mathijs Stoker, Robbert-Jan Hofland, Coen Hofland, Mandy de Jong, Lucian Hoogenboom en Nick de Zwart hebben hier aan mee gedaan.
De DJK werden gehouden op donderdag 17 en vrijdag 18 mei in Oldenzaal.

Coen, Mandy, Lucian en Nick haalden niet de eindronde. Robbert-Jan is 3e geworden in de categorie jongens t/m 8 jaar. Mathijs is 1e geworden bij de jongens t/m 12 jaar. Een felicitatie waard. Zie de foto’s met de jongens en hun beker.

 

Poster uitnodiging barbecuePoster uitnodiging barbecue

Feestavond met barbecue

Ook dit jaar wordt er ter afsluiting van de competitie weer een feest georganiseerd. Nu is het een feest met een Amerikaans buffet. De kampioenen worden tijdens de barbecue gehuldigd.
Om je in te schrijven kun je mailen naar competitieleider@emelwerth.nl, maar je kunt je ook inschrijven via de inschrijflijst op de schuifpui in het clubhuis. Geef daarbij ook aan met hoeveel personen je komt.
Problemen met kinderen en oppas regelen? Geen probleem. Ook voor kinderen is er genoeg te doen en er is ook een speciaal kindermenu met patat en hotdogs.

De kosten voor het buffet zijn € 15,00 per volwassene en € 5,00 voor kinderen. Schrijf je zo snel mogelijk in, want de inschrijving sluit op 28 mei. Tot 2 juni.

 

De clubkampioenschappen komen eraan!

Kijk onder "toernooien" voor de poule-indelingen van de clubkampioenschappen. Straks, tijdens de kampioenschappen, kan je daar alle uitslagen volgen.

competitie op 20 mei

competitie op 20 mei

Laatste competitieronde

Laatste competitieronde

Klik op Foto Album en kies daarna Laatste competitiezaterdag met foto's van de laatste competitieronde, de kampioenen en het buffet!

OP = OP TOSS

Aanstaande dinsdag 2 oktober organiseren we alweer de laatste TOSS-avond van dit seizoen. Net als vorig jaar een speciale avond:

dinsdag 2 oktober OP = OP toss

Om het seizoen feestelijk af te sluiten neemt iedereen een klein kadootje mee (goedkoop of gewoon iets wat je over hebt en graag aan een ander wilt geven). Na iedere wedstrijd wissel je het kado uit met je tegenstander.
Aan het eind van de avond is het een verrassing wat je overhoudt....

KOM OOK!!!!

Banen binnenkort weer open!

Alle banen aan de Pilotenweg en aan de Sportlaan zijn op dit moment nog gesloten. Er wordt echter al druk gewerkt om de banen tijdig speelklaar te krijgen. Of dat allemaal lukt, is ook afhankelijk van het weer. Bij sneeuw, hagel en veel regen kan er weinig tot niets worden gedaan. Hopelijk zijn er op het openingstoernooi op 30 maart voldoende banen gereed. Op deze website houden we je op de hoogte.

 

 

Ouder – kindtoernooi

Je kunt je nu opgeven voor het ouder - kindtoernooi op 1 juli

>> Lees verder...

Copyright © 2003-2016 ATC Emelwerth. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact